Januar 12, 2018

Zimska škola poduzetništva – održan drugi trening „Vizualni identitet u poslovanju“

Dana 11. siječnja 2017. u okviru projekta „Zimska škola poduzetništva“ održan je drugi po redu trening sa temom „Vizualni identitet u poslovanju“. Predavač je je bio žepčak Adnan Dervišević koji živi i radi u Sarajevu, stručnjak iz grafičkog dizajna i vlasnik „A Design“ biznisa za grafička rješenja.

Veliku zainteresiranost polaznika iz svih područja poslovanja, kao i onih koji tek planiraju pokrenuti svoj biznis te upoznati samu prednost dizajna za poslovanje je upotpunio gospodin Dervišević sa interesantnim i slikovitim predavanjem. Polaznici obuke su se upoznali sa važnostima i sadržajem knjige grafičkih standarda, elementima vizualnog identiteta kao što su: logotip, paleta boja, tipografija, ilustracije i ikone, grafička sredstva, fotografija, primjena vizuala u štampi, prostoru, vozilima i odjeći, zatim dizajn pakiranja proizvoda i jedinstvenih materijala promotivnih materijala. Na početku drugog dijela prezentacije istaknuta je važnost brenda i logotipa za sami biznis te je polaznicima skrenuo pažnju na detalje koji čine razliku u poslovanju naglašavajući prednosti koje čine poslovanje boljim, ali i ogromne greške u startu koje treba izbjegavati.

Na samom kraju zanimljivog predavanja prezentacija „Korporativno komuniciranje“ je pomogla polaznicima obuke da saznaju važnost vizualnog identiteta i grafičkog predstavljanja firme pomoću promidžbenih materijala, obraćajući pažnju na vrste promidžbenih materijala koji izazivaju najviše pažnje kod kupaca, ali i oni materijali koji predstavljaju najbolji pozitivni omjer za poslovanje uz optimalne financijske izdatke.

Završetkom treninga, gospodin Adnan Dervišević je iskazao veliko zadovoljstvo kvalitetnim treningom, a polaznici obuke su se zahvalili veoma zanimljivom i sadržajnom predavanju, nakon kojeg su proširili svoja znanja o grafičkom dizajnu i dobili nove ideje za otvaranje i proširenje biznisa u tom smjeru zahvaljujući ogromnom višegodišnjem iskustvu i znanju koje posjeduje gdin. Dervišević.

 Na prijedlog polaznika obuke u suradnji sa predavačem biti će organizirane i nove radionice iz područja grafičkog dizajna i rada u suvremenim programima koje će biti posebno predviđene za određeno područje, a o čemu će na vrijeme biti obaviješteni svi zainteresirani polaznici.

Zimska škola poduzetništva se nastavlja u petak i subotu, kada slijedi predavanje iz Osnova poduzetništva gospodina Almira Paočića iz Centra za edukaciju i obrazovanje Tuzla, 12. i 13.01. Satnicu predavanja možete pogledati na web stranici Razvojne agencije Žepče.

Pozivamo sve zainteresirane polaznike, osobito iz područja MSP sektora koji su pokrenuli svoj biznis ili imaju namjeru proširiti poslovanje, da na vrijeme rezerviraju svoje mjesto na treningu te usvoje nova znanje i vještine, prijavom na e-mail: razepce@gmail.com ili osobno dolaskom na adresu Razvojne agencije Žepče u prizemlju Doma kulture.

Novosti , ,

Posjete: 2