Juli 23, 2018

Predstavljanje novih bespovratnih sredstava USAID WHAM

Projekt Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID-a) u saradnji sa Zeničkom razvojnom agencijom – ZEDA poziva na zvaničnu prezentaciju programa Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID-a) pod nazivom “Razvoj radne snage i veći pristup tržištima” (eng. Workforce and Higher Access to Markets Activity – WHAM).

Prezentacija će se održati u ponedjeljak 30.7.2018. godine u 11:00 sati u prostorijama Zeničke razvojne agencije (Adresa: Poslovna zona Zenica 1, Zmaja od Bosne bb, Zgrada Agencije ZEDA/Impulsni kreativni centar, II sprat).

Tokom prezentacije predstavnici USAID WHAM programa predstavit će mogućnosti prijave za nove javne pozive za podršku kompanija iz sektora metala, drveta i tekstila/obuće putem bespovratnih (grant) sredstava.

Organizatori mole sve zainteresirane da svoje prisustvo na ovom događaju potvrdite čim prije putem e-maila na abrkan@iesc.org, merima@zeda.ba ili info@zeda.ba, a najkasnije do petka 27.7.2018. godine.

Više o samom događaju i javnom pozivu možete pročitati na linku u nastavku – Predstavljanje novih bespovratnih sredstava USAID WHAM.

Novosti , ,

Posjete: 2