Juni 20, 2018

Poziv za sudjelovanje na sajmu poljoprivrednih proizvoda

POZIV ZA SUDJELOVANJE

NA SAJMU POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA

„DANI MALINE I MEDA ŽEPČE 2018.“

12.-14.07.2018. godine

Inspirirani dosadašnjim interesom građana Žepča i šire za željom da se bolje i kvalitetnije upoznaju s domaćom proizvodnjom i proizvođačima iz okruženja, Razvojna agencija Žepče (RAŽ) organizira ove godine 3. Sajamsku poljoprivrednu manifestaciju „Dani maline i meda Žepče 2018“.  Generalni pokrovitelj je općina Žepče i općinski načelnik Mato Zovko. Podršku sajmu pruža Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Zeničko-dobojskog kantona.

Sajamska manifestacija planirana je u subotu, 14.07.2018. godine na Gradskoj tržnici Žepče. Mogućnost izlaganja na sajmu imaju svi sektori poljoprivrede, a očekujemo veliki broj gostiju i izlagača iz cijele BiH, kao i goste iz Hrvatske i Srbije, predstavnike donatora, međunarodnih organizacija i ministarstava.

Kotizacija na sajmu se ne plaća. Za sve izlagače će biti osiguran besplatan parking, izložbeni štandovi za izlaganje (moguća rezervacija više od jednog štanda), osvježenje i hrana, kao i brojne nagrade i iznenađenje.

Ovim putem Vas pozivamo da sudjelujete na manifestaciji kao izlagači. Molimo da svoj interes iskažete putem prijavnog obrasca koji se nalazi u prilogu dopisa. Vašu prijavu možete poslati putem mail-a na: razepce@gmail.com ili nas kontaktirati na tel: 032 880 273.

Rok za prijavu je petak 29.06.2018.godine. Kontakt osoba: Marijana Zovko.

Iskreno se radujemo Vašem dolasku i zajedničkom druženju.

PRIJAVNI OBRAZAC

Javni pozivi , ,

Posjete: 63