Mart 27, 2017

Poziv za poduzetnike, mlade/studente i učenike, nezaposlene osobe, pojedince sa idejama

P O Z I V  ZA

PODUZETNIKE, MLADE/STUDENTE I UČENIKE, NEZAPOSLENE OSOBE, POJEDINCE SA IDEJAMA

U sklopu projekta Jačanje uloge mjesnih zajednica u BIH“ koji se provodi u općini Žepče uz podršku UNDPI-a, planiran je sastanak na temu Start-up dan „KRENI“.

Na sastanku će biti prisutni predstavnici UNDPI-a (Majda Ganibegović i Dejan Danilović), članovi Partnerske Networks fondacije (organizator događaja), predstavnici Općine Žepče i Razvojne agencije Žepče ( implementatori) i ostali zainteresirani za realizaciju vlastitih ideja.

Sastanak će se održati u četvrtak, 30.03.2017.godine s početkom u 10,30 sati i održat će se u Sali Općinskog vijeća Žepče.

Pozivamo poduzetnike, studente, učenike, mlade nezaposlene osobe, inovatore, kreativce, lidere, poslovne entuzijaste, društveno-političke radnike, i sve pojedince iz lokalne zajednice da dođu na sastanak i upoznaju se sa planom aktivnosti u okviru projekta i organizacije Start up dan  „KRENI“.

Za sve dodatne informacije, pozovite Razvojnu agenciju Žepče, na broj 032 880 273 ili na e-mail razepce@gmail.com

——————————————————————————————————————-

Start-up dan je jedna od aktivnosti u okviru projekta „Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“ koji predstavlja zajednički projekt Vlade Švicarske i Vlade Švedske u vrijednosti od 14,5 miliona KM, a sprovodi ga Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP). Sudionici ovog projekta će imati priliku predstaviti svoje društveno odgovorne ideje iz različitih oblasti kako bi pomogli svojoj zajednici. Uz pomoć stručnjaka koji podstiču društveni razvoj, kreiraju poslovna rješenja i posjeduju znanje, vještine i kontakte koji utiču na ekonomske promjene u BiH, osobe sa najboljim idejama će imati priliku da dobiju savjete kako da na najbolji način projekti budu integrirani u njihovim zajednicama. Jedan od govornika na start-up danu će biti i Edin Mehić, poduzetnik, iskusan poslovni izvršilac, vodeći investitor, kao i motivacijski govornik i gost predavač na nekoliko međunarodnih univerziteta.

Start-up-dan-300x60 Poziv  za poduzetnike, mlade/studente i učenike, nezaposlene osobe, pojedince sa idejama

Jačanje uloge MZ u BiH, Novosti , ,

Posjete: 7