Maj 21, 2019

Održana Informativna radionica u okviru Poduzetničkog fonda za žene u općini Žepče

U ponedjeljak, 20.05.2019. godine, održana je informativna radionica u okviru Poduzetničkog fonda za žene formiranog u sklopu Programa podrške marginaliziranim grupama, a sredstvima USAID-a i Općine Žepče.

Radionica je bila prilika da se potencijalnim aplikanticama daju potrebne informacije u vezi sa prijavom na Javni poziv za financiranje biznisa marginaliziranih grupa žena u Općini Žepče.

Predstavnica PPMG-a Ada Hamidović, prezentirala je način popunjavanja poslovnog plana dok je javni poziv, tehničke uvjete i detalje prijave prezentirala Berina Grahić – Mudželet, ispred RAŽ-a.

Prisutnima se obratila i direktorica RAŽ-a Branka Janko istaknuvši da je Razvojna agencija Žepče, kao koordinator Fonda i Programa za Općinu Žepče, na raspolaganju svim aplikanticama koje potiče na pokretanje vlastitog biznisa. Također, prisutnima se obratila i šefica Biroa rada Žepče Biljana Šišić te pomoćnik Općinskog načelnika za gospodarstvo i financije Namik Malićbegović.

Inače, Javni poziv je objavljen 30.04.2019. godine i ostaje otvoren do 13.06.2019. godine a sve dodatne informacije mogu se dobiti u Razvojnoj agenciji Žepče.

Novosti , ,

Posjete: 53