Februar 11, 2020

Održan Info dan “Prezentacija kreditnih sredstva Razvojne banke FBiH”

U ponedjeljak 10.02.2020. godine u sali Općinskog vijeća održan je Info dan „Prezentacija kreditnih sredstva Razvojne banke FBiH“ u organizaciji Razvojne agencije Žepče i Razvojne banke FBiH na kojem su bili prisutni predstavnici firmi iz općina Žepče, Maglaj i Zavidovići.

Ispred Razvojne agencije Žepče prisutne je pozdravila Marijana Tomić, stručna suradnica za rad s MMSP i dijasporom, a ispred Razvojne banke FBiH prisutne su pozdravili gospodin Borislav Trlin, direktor sektora za istraživanje i razvoj i gospodin Suvad Ibranović, šef poslovnice Razvojne banke FBiH u Zenici.

Gospodin Trlin je prezentirao sve raspoložive kreditne linije Razvojne banke FBiH uz detaljno objašnjenje načina apliciranja i pogodnostima pojedinih linija za određene vrste biznisa. Naglasio je da su u 2020. godini poboljšani uvjeti kreditiranja, te da se ove godine prezentiraju financijske linije izvan Sarajeva.

Nakon prezentacije predstavnici firmi postavljali su pitanja u vezi kreditnih sredstava te su imali priliku da u pojedinačnim razgovorima saznaju više detalja o uvjetima kreditiranja i pogodnostima pojedine kreditne linije.

Više o kreditnim linijama Razvojne banke FBiH možete pronaći na web stranici Razvojne banke FBiH.

Novosti

Posjete: 74