Juli 6, 2018

Pozivnica na stručni skup

Dani-maline-i-meda Pozivnica na stručni skup

POZIVNICA NA STRUČNI SKUP

posvećen održivoj poljoprivredi i ruralnom razvoju

petak, 13.07.2018.godine

sala OV (Dom kulture Žepče)

Razvojna agencija Žepče uz pokroviteljstvo Općine Žepče, pozivaju Vas na stručni skup pod nazivom „Znanje i inovacije za konkurentnost i održivost BH poljoprivrede“ koji će se održati 13.07.2018. godine u Žepču u sklopu 3. sajma „Dani maline i meda“ Žepče 2018.

Pridružite se regionalnim stručnjacima iz BiH, Srbije i Hrvatske, predstavnicima zadruga i udruženja poljoprivrednika, nadležnih institucija i organizacija, i upoznajte s ključnim informacijama oko korištenja EU fondova za poljoprivredu i ruralni razvoj i primjerima uspješnih projekata i dobrih praksi  iz Srbije i Hrvatske.

NAGLASCI SKUPA:

  • korištenje EU fondova u Srbiji i Hrvatskoj – Akreditovana regionalna razvojna agencija Zlatibor i Ured za međunarodnu suradnju TINTL Općina Tovarnik, Tompojevci, Lovas, Stari Jankovci i grad Ilok.
  • ekonomski značaj organske proizvodnje u ruralnom području, Organska proizvodnja „HERCEG“
  • primjeri uspješne inovacije u području pčelarstva, Ivan Miličević, Posušje
  • Razvojna agencija Zapadnohercegovačke županije HERAG i Poljoprivredna zadruga „Plodovi zemlje“ Ljubuški – projekat „Ljubuški rani

Sudjelovanje na stručnom skupu je bez naknade uz obveznu registraciju na: razepce@gmail.com ili na +387 32 880 273 (Razvojna agencija Žepče).

Rok za prijavu 10.07.2018

Broj mjesta je ograničen.

Radujemo se vašem dolasku!

Prijavni obrazac

Agenda-stručnog-predavanja_001 Pozivnica na stručni skup

Novosti , , , ,

Posjete: 0