Oktobar 2, 2017

4. Gospodarski forum općine Žepče 2017

Poštovani predstavnici privatnog, javnog i NVO sektora općine Žepče, sa zadovoljstvom Vas pozivamo da svojom nazočnošću uveličate 4. Gospodarski forum općine Žepče 2017. koji je posvećen temi „Ja sam bussines frinedly, a ti?“ s fokusom na tri važna segmenta:

  • Što znači biti business friendly?;
  • Uloga JLS u razvoju konkurentnosti regija;
  • Akt o malim poduzećima (SBA) – odgovor na sve veću depopulaciju?.

4. Gospodarski forum općine Žepče će se održati u četvrtak, 12. listopada/oktobra 2017. godine, u restoranu California Lug Brankovići Žepče.

Organizatori skupa su Razvojna agencija Žepče i Općina Žepče uz partnere/suorganizatore CRS i NALED – Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj Srbija.

Stručni skup će okupiti predstavnike međunarodnih organizacija, institucija vlasti, privrednih komora, općina/gradova, udruženja privrednika, privrednike i druge relevantne sugovornike iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

Molimo Vas da zbog ograničenog broja mjesta i velikog broja prijava, ukoliko namjeravate doći, svoj dolazak potvrdite putem e-maila: razepce@gmail.com ili telefonom na broj +387 32 880-273 najkasnije do 06.10.2017. godine.

Radujemo se vašem dolasku.

Gospodarski-forum-pozivnica-elektronska 4. Gospodarski forum općine Žepče 2017

Gospodarski forum, Novosti ,

Posjete: 2